В Україні розпочали свою роботу сервісні центри МВС, які були змушені зачинитися через пандемію коронавірусу, який і досі бушує в світі.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці Міністерства внутрішніх справ.

"Друзі, від сьогодні сервісні центри МВС відновлюють прийняття практичних іспитів з навичок керування транспортними засобами. Для його складання необхідно записатися за номером телефону в той сервісний центр МВС, де складався теоретичний іспит", - йдеться в повідомленні.

Сервісний центр МВС
Сервісний центр МВС

Зокрема, як підкреслюється, складання іспитів буде надаватися з дотриманням обов’язкових санітарних та протиепідемічних заходів:

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще
  • з одночасним перебуванням в авто не більше двох осіб;
  • за умови відсутності явних ознак ГРВІ;
  • в одягнених на обличчі захисних масках.

Варто зауважити, що результат складеного теоретичного іспиту вважається дійсним протягом трьох місяців, але в цей термін не враховується період з 19 березня по 21 травня 2020 року.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше дніпровський водій маршрутки роздавав своїм пасажирам маски і рукавички.

Як повідомляє портал Знай.ua Підвищення тарифів УЗ обвалить український експорт – Гройсман

Також Знай.uа" писав, що здати на права по-новому: теорія водіння, іспит, скільки коштує