Київстар з 26 травня закриває кілька популярних тарифів, до яких підключені тисячі українців.

Про це йдеться в повідомленні оператора. Зазначається, що такі зміни пов'язані з введенням нових послуг, зокрема, в пакеті "Київстар ТВ" для тих, хто користується мобільним зв'язком, а також послугою "Домашній інтернет".

Таким чином, уже через кілька днів закриються тарифи "Базовий", "Зручний", "Комфортний", "Максимальний HD", "Все разом. Комфорт". Замість них абоненти Київстар матимуть можливість перейти на тариф "Київстар-ТВ Легкий" без додаткової оплати. В рамках цього тарифу українці матимуть доступ до 50 телеканалів і колекції фільмів та серіалів. Контент буде доступним на всіх пристроях - смартфонах, планшетах, SMART-TV.

Київстар https://www.finguin.guru/ru/kak-zablokirovat-nomer-poteryannogo-telefona/
Київстар https://www.finguin.guru/ru/kak-zablokirovat-nomer-poteryannogo-telefona/

Щоб скористатися новими тарифами від Київстар, необхідно завантажити додаток "Київстар ТВ", і можна дивитися улюблені фільми і програми без плати за трафік.

Це далеко не перше закриття тарифів оператором Київстар. Попереднє закриття відбулося в березні, коли було ліквідовано 14 тарифів. У січні мобільний оператор закрив всі тарифи, вартість яких була нижчою за 100 гривень на місяць.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у "Київстарі" стався масовий збій, оператор дав пояснення

Як повідомляв портал Знай.ua, мобільний оператор "Київстар" раптово змінив правила

Також Знай.ua писав, як подзвонити оператору Київстар: прості команди і прямий номер.