Народний депутат від фракції "Слуги народу" Максим Бужанський заявив, що його товаришу, також нардепу від політичної сили українського лідера, Кирилу Нестеренко навмисно підробили тест на коронавірус.

Відповідний допис він оприлюднив на своєму Telegram-каналі.

Варто зауважити, що раніше Нестеренко заявляв, що у Дніпрі медики нібито фальсифікують дані ПЛР-тестів та ставлять помилково-позитивні результати деяким людям, аби відправити їх на карантин, відсторонивши від управлінської діяльності. Також "слуга народу" звинуватив й головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, що останній навмисне покриває своїх підлеглих стосовно даного інциденту.

Бужанський, фото: Facebook
Бужанський, фото: Facebook

Наразі ж нардеп Бужанський підтримав свого колегу та погодився з твердженням, що йому навмисно підробили тести, аби відправити на самоізоляцію.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Друзі, мій колега, народний депутат Кирило Нестеренко зіткнувся з ситуацією, коли результат його тестів на коронавірус був навмисне підроблений. Як і ряду інших народних депутатів і чиновників", - написав він.

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, під куполом Верховної Ради України відбулася люта бійка між народними депутатами "Слуги народу" Гео Леросом і Максимом Бужанським.