Як відомо, в Україні ввели карантин через пандемію коронавірусу. З кожним днем кількість заражених у країні зростає з неймовірною швидкістю. На сьогоднішній день зареєстровано вже понад 20 тисяч випадків захворювання на смертельний вірус. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України в офіційному Telegram-каналі.

карантин в Україні, скріншот з відео
карантин в Україні, скріншот з відео

Так, згідно з даними Міністерства на ранок, 23 травня, в країні кількість заражених перевалила за 20 тисяч, з них 605 летальних випадків та майже 7 тисяч пацієнтів змогли побороти COVID-19. Також повідомляється, що всього за добу було зафіксовано більше 400 нових інфікованих.

"За даними ЦГЗ, станом на 9:00 23 травня в Україні 20580 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 605 летальних, 6929 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 432 нові випадки", - йдеться в повідомленні.

У топ-3 областей з найбільшою кількістю хворих потрапили: Київська, Чернівецька та Рівненська.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До того ж, усього за добу надійшло більше тисячі повідомлень про ймовірне зараження. А з початку поточного року надійшло понад 51,5 тисяч повідомлень про підозру на коронавірус.

"Станом на ранок 23 травня 2020 року до Центру надійшло 1050 повідомлень про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 51686 повідомлень про підозру на COVID-19", - повідомили в МОЗ.

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві різко зросла кількість пацієнтів з пневмонією.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Комаровський розповів, чи можна давати дитині препарат ехінацеї.

Також "Знай.ua" писав, що боєць з Білорусі продемонстрував вогняний спосіб боротьби з коронавірусом.