Курйозний та моторошний випадок стався в околицях індійського міста Кхурда, штат Одіша. Саме там очкова змія завдовжки 1,2 метра спочатку проковтнула, а потім відригнула іншу кобру завдовжки 90 сантиметрів.

Відео, зняте очевидцем, було опубліковано на сайті Newsflare.

Як відзначається, жителька індійського міста Кхурда помітила у власному будинку плазуна та викликала змієловів із організації Snake Helpline. Вже на місці, коли фахівці дістали шиплячу змію з нори, куди й сховалася змія, то переляканий плазун відригнув свою здобич, якою виявилася інша кобра.

Скріншот відео

"Канібалізм звичайна поведінка для кобр. Коли змія відчуває загрозу, вона позбавляється від з'їденого і намагається якомога швидше втекти", - пояснив засновник Snake Helpline.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім
Показати ще

За його словами, очкові змії бувають від 1,5 до двох метрів в довжину. Їх отрута містить речовини, що вражають нервову систему, і небезпечний для людини. Дев'ять відсотків людей, укушених очковою змією, гинуть навіть після прийому протиотрути.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Індії знайшли стародавню статую Бога Сонця, вигляд якої вразив навіть досвідчених дослідників.

Як повідомляв портал "Знай.ua", біля берегів Флориди підводні дослідники знайшли коробель з вугіллям, який майже 100 років тому зник в Бермудському трикутнику з 32 пасажирами на борту.

Також "Знай.ua" писав, що у грецькому Пілосі археологи виявили дві елітні гробниці бронзового століття, багаті унікальними предметами.