У мережі розкритикували халатне відношення до правил карантинного режиму в супермаркеті відомої мережі "АТБ" в Харкові. Так, жінці відмовили продавати пиво без маски, щоправда, майже пів години стояти та сперечатися з охоронцем без засобів захисту ніхто не заборонив.

Про цю ситуацію розповіли на українському сайті відгуків.

За словами жінки, вона вирішила придбати пиво, але маску забула. В результаті вона майже пів години сперечалася з охоронцем без маски в той час, як "пробити пиво за 1 хвилину" їй відмовилися.

Фото: АТБ
Фото: АТБ

"Зайшла в супермаркет. Пройшла турнікет до лав з пивом. Там мені "охоронець" сказав, що без маски мені товар не проб'є. Я попросила надати мені маску, так як своєї не було, або дозволити купити одну. Мені запропонували купити 10 масок за 130 гривень, або попросити когось із покупців купити мені пиво. 20 хвилин нашого спілкування без маски нікого з персоналу не бентежило, а от пробити товар за 1 хвилину для них було проблемою", - написала обурено жителька Харкова.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також жінка наголосила, що це потрібно врегулюватися, а не мати таке халатне відношення:

"Господа господарі, величезне питання до вас: у чому суть проблеми? Маска? Поставте охорону біля входу і не пускайте без масок. Або надайте покупцям можливість придбати цю маску, адже ситуації бувають різні".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше киянин поскаржився на "надкушені" цукерки в АТБ, "сюрприз" від голодного пакувальника - несолодкі кадри.

Як повідомляв портал Знай.ua, цукерок з камінцями не бажаєте? Українці купили в АТБ небезпечні солодощі.

Також Знай.ua писав, що клієнти підловили АТБ у продажі гуманітарних масок з Китаю - "Випадковість чи навмисний хід".