Зі столиці Російської Федерації прийшли вельми тривожні новини. З'явилася інформація, що невідомий громадянин міг взяти в заручники клієнтів відділення "Альфа банку". В даний момент співробітники правоохоронних органів перевіряють повідомлення про захоплення заручників у московському відділенні.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Mash".

Російський "Альфа-банк", скріншот: YouTube
Російський "Альфа-банк", скріншот: YouTube

За інформацією авторів публікації, співробітниця московського відділення "Альфа банк" встигла зателефонувати до поліції і заявити, що загарбник погрожує підірвати приміщення фінансової установи. Також відомо, що на місце інциденту вирушили екіпажі московських екстрених служб.

Варто нагадати нашим читачам, що у Львівській області 850 елітних овець стали заручниками, в результаті рейдерського захоплення з боку керівництва ферми "Мерінос-Захід". Як пишуть місцеві журналісти, вівць було придбано у "Мерінос-Захід" за ціною понад 500 євро за кожну і, за договором, передано на утримання. Однак в результаті більшість тварин померли голодною смертю.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Гвінейській затоці корабель зазнав нападу піратів, до полону потрапили семеро українців.

Як повідомляв Знай.uа коронавірус крокує світом – всі постраждалі країни в одному списку.

Знай.uа писав, в Одесі псих з гранатою взяв суддів у заручники, загрожує підірвати - екстремальні подробиці.