Жахливий та водночас вкрай нелюдський вчинок стався в Лондоні. Саме там помер старенький таксист після того, як в нього плюнув інфікований коронавірусом пасажир, який не хотів платити за проїзд.

Джерело: іноземне видання The Mirror.

Мав інцидент місце в кінці березня в лондонському районі Стратфорда. Саме там пасажир, якого підвозив 61-річний таксист Тревор Белль, відмовився заплатити водієві дев'ять фунтів стерлінгів та плюнув на нього зі словами: "У мене коронавірус, тепер і у тебе теж".

Після цього стан Белля погіршився: у нього з'явилися симптоми інфекції, а вже через кілька днів чоловіка госпіталізували, і три тижні він боровся за життя в лікарні. Щоправда, страшну хворобу чоловіку не вдалося подолати - Белль помер.

Фото Белля

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Друг таксиста Деміен Бріггс розповів, що загиблий недавно став дідусем:

"Він був веселою людиною, який завжди знаходив спосіб змусити інших посміхнутися і забути про проблеми. Сумно, що він заразився під час роботи", - підкреслив Бріггс.

Наразі відомо, що рідним загиблого зібрали шість тисяч фунтів - удвічі більше, ніж планувалося, щоб оплатити його похорон і організувати поминки.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві різко зросла кількість пацієнтів з пневмонією.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Комаровський розповів, чи можна давати дитині препарат ехінацеї.

Також "Знай.ua" писав, що боєць з Білорусі продемонстрував вогняний спосіб боротьби з коронавірусом.