Скандальна депутатка Державної Думи Російської Федерації Наталія Поклонська відреагувала заяву СБУ, в якій йшлося про те, що ініціатором скандального інтерв'ю був саме журналіст Дмитро Гордон.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній Facebook-сторінці.

Варто зауважити, що напередодні Поклонська дала інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону, яке викликало величезний суспільний резонанс в нашій країні. Зокрема, в ньому російська депутатка в черговий раз повторила слова Кремлівської пропаганди, і заявила, що "Крим – це мішок картоплі", а так званий "референдум", проведений під ретельним контролем російських військ, є нібито "вимушеною мірою".

Поклонська, фото: Facebook
Поклонська, фото: Facebook

Вже пізніше в Службі безпеки України повідомили, що скандальне інтерв'ю було ініційоване саме українським журналістом.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Між тим, вся інформація, озвучена в цих інтерв’ю, вже детально аналізується співробітниками Служби на предмет її використання, як додаткових доказів захоплення Російською Федерацію території України та фактичного розв’язання війни на сході нашої держави", – повідомили в СБУ.

Наразі ж Поклонська відреагувала на заяву СБУ та запевнила, що наразі українська прокуратура – це "дно" і потужною вона була лише при Пшонці.

"Товариші українські прокурори, згадайте, якою сильною була прокуратура з останнім справжнім Генеральним прокурором Віктором Пшонкою, і подивіться на той цирк, який від неї залишився сьогодні. Чи не набридло ще?", - написала вона.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поклонська не витримала нападу та "зірвалася з ланцюга" – "Дихайте і рахуйте"

Як повідомляв Знай.uа Поклонська підлила масла у палаючий вогонь ненависті кримчан - "Бажаю всім...".

Знай.uа писав, слуга народу Тищенко назвав трагедію в Чорнобилі святом - "Дуже великий і важливий".