Неділя, 24 травня, має стати черговим дощовим днем для України. У більшій частині регіонів пройдуть дощі. Про це повідомляє Український Гідрометцентр. Однак буде і невеликий “сухий коридор”, який простягнеться з півночі на південь і торкнеться частина великих міст України.

Дощ, скріншот з відео
Дощ, скріншот з відео


В особливості, не очікується дощів у Києві та Київській області, а також у Дніпрі та Одесі (можливі невеликі дощі) та ще кількох найближчих регіонах. По всій решті території варто очікувати опадів, за винятком Харкова.
В західних регіонах дощі не лише продовжаться, а й посиляться. Можливі грози і сильний шквальний вітер. Також велика кількість опадів очікується і на Сході України. Практично по всій території України буде південно-західний вітер, 3-8 метрів в секунду.
У столиці в неділю буде хмарно, але сухо. Ймовірність дощів невисока. Вночі похолодає до +4…+6 градусів. Вдень стовпчики термометрів покажуть до 16 градусів тепла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температура. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, навіщо потрібні постбиотики вашій дитині.