Минулого тижня відбулися покази прет-а-порте, на яких люди могли побачити нові тренди одягу на літній сезон 2020. Однак не тільки на них звертали увагу експерти. Не забули і про зачіски. Сезон 2020 диктує нам повернення в 60-ті і 70-ті роки минулого століття. Розглянемо топ-5 зачісок, з якими ви будете “на стилі” цього літа.
1. Чубчик “Привіт з 70-х”. У цей період жінки воліли носити довгу, пряму чубок з довгим волоссям. Волосся, як правило, також були прямими або з м'якої завивкою. Моду на цю зачіску ввела Джейн Біркін, яка прибула з довгою прямою чубчиком на Каннський фестиваль в 1969 році.


2. Пов'язка “Привіт з 60-х”. Бріджит Бардо була законодавцем мод в цю епоху. Особливо вона воліла пишну укладання зі знаменитою пов'язкою. Завдяки Бардо, ідея з пов'язкою увійшла в моду і тримається досі.


3. “Мальвіна”. Також завдяки Бріджит Бардо в моду увійшла ще одна зачіска – “Мальвіна”. Її пишне волосся надавали перукарям величезні можливості для творчості. Вона дуже любила максимальний об'єм на маківці, так і на потилиці. В доповненні з локонами, це виглядає дуже ефектно.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


4. Зачіска “Паж”. Ця стрижка увійшла в моду, завдяки Відал Сассун – стилісту, який її придумав. Коротке каре з об'ємними волоссям – цю зачіску особливо обожнювала Мірей Матьє.


5. Маллет. Не обійшлося в “тренди минулого” і без “привіту з 80-х”. Цю зачіску ввела в моду Девід Боуї, однак він її трохи вдосконалив, зробив більш довгою. Також “Маллет” воліла і Шер.

Як повідомляв портал Знай.ua європейська країна покликала тисячі українських заробітчан –"Не тільки полуниця".

Також Знай.ua писав, заробітчани ризикують не повернутися в Польщу і не тільки, Україна висунула ультиматум Європі.