“Здачі немає” – напевно кожен хоч раз стикався з такою проблемою. Де нас найчастіше чекають такі неприємності? На ринках або в невеликих магазинах, де розміняти 200 гривень, не кажучи вже про 500 дійсно велика проблема. Однак щоб проблема з відсутністю здачі сталася в аптеці, та ще й призвела до відмови в продажу ліків? На жаль, бувають і такі випадки.

В таку неприємну ситуацію потрапила одна з мешканок Запоріжжя. Вона прийшла в аптеку в Хортицькому районі, щоб купити недорогі ліки. Однак у фармацевта не було здачі, і вона відмовилася продавати жительці медикаменти. Вона послалася на відсутність здачі, і заявила, що не може відпустити препарат, поки сама жінка не розміняє гроші.


Ситуації, коли в торгових точках не буває здачі, як правило, відбуваються вранці. Однак ця історія сталася в районі 8 годин вечора, коли каса, як правило, повна. Більш того, фармацевт відмовилася надати книгу скарг на вимогу відвідувача.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Гризуть навіть бетон: популярний курорт атакують мерзенні багатоніжки, - відео не для людей зі слабкими нервами.

Як повідомляв портал Знай.ua "Фуршет" тероризують черв'яки, "живі" цукерки це тільки початок - "Перетворюється в зоомагазин".