Любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 24 травня розповість, що чекає на вас в справах серцевих. Розташовуйтеся зручніше і шукайте свій знак.

Овен: Не піддавайтеся на спокусу натиснути на жалість, щоб домогтися уваги дорогої вам людини. Не показуйте слабкості, тому що у вас шукають саме силу.

Телець: Викиньте “валізу без ручки” з свого життя і вирушайте у вільне плавання сьогодні можна! А ось тельцям сімейним краще залишитися вдома з сім'єю. А то мало, куди цей вітер весни занесе...

Близнюки: Ваша чуттєва натура ризикує бути втягнутою в небезпечну любовну гру, де немає ні переможців, ні переможених, а лише гола пристрасть і блискучий клинок небезпеки. Буде страшно, але вам сподобається. І не дозволяйте себе обдурити, спокусивши.

найголовніший ваш подарунок - це любов
найголовніший ваш подарунок - це любов, dari.wiki

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рак: Вам доведеться долати серйозне випробування разом з другою половинкою. Не підведіть! Покажіть, наскільки ви віддані, вірні і готові допомогти у будь-яку хвилину. Тільки ви можете зігріти і підтримати, як ніхто.

Лев: Не зациклюйтеся на минулому, вас там більше немає. Відпустивши тільки колишні стосунки з вдячністю і ніжністю, ви відкриєте дорогу для нового і щасливого майбутнього.

Діва: Пошукайте компроміс з другою половинкою в спірних моментах. Ви з подивом виявите, що у вас навіть більше спільного, ніж здавалося.

Терези: Будьте сміливіше в прояві своїх почуттів, ваш избренник\обраниця тільки цього і чекає. Поки ви соромитеся, непостійне сердечко може викрасти хтось інший.

Скорпіон: Вас чекає бурхливе й оригінальне побачення, ймовірно “з продовженням”. Не забувайте про правила безпеки і на всяк випадок запишіть телефончик цього “видіння прекрасного”.

Стрілець: Ви занадто довго жили для інших — спробуйте тепер для себе. На амурному фронті вас чекає пригода з претензією на довге і щасливе спільне життя.

Козеріг: Ви станете предметом симпатії когось набагато молодше — не за віком, то за званням… Але будьте тактовні і ласкаві, адже ваше необережне слово може сильно поранити чиюсь чутливу душу.

Водолій: У вас може виникнути “зле” бажання покритикувати другу половинку\вказати, що вона робить не так. Але, будь ласка, тримайте його при собі. Миттєва фраза не варта розвалу відносин, а сьогодні такий ризик є.

Риби: У відносинах настало “плато”. Вам може здатися, що ви застрягли і нікуди не рухаєтеся. Однак, саме зараз у вас є шанси відректися від мирської суєти і відчути гармонію зі своєю другою половинкою.