Варто нагадати нашим читачам, що в суботу, 23 травня, з'явилася інформація про те, що життя нарадоного депутата України від групи "Довіра" Валерія Давиденка обірвалося. Нардеп від "ОПЗЖ" Ілля Кива повідомив, що Давиденка знайшли мертвим у його ж офісі.

Пізніше з'явилася інформація, що Національна поліція порушила справу за фактом загибелі нардепа. Попередньо відомо, що в правоохоронних органах вважають, що це було умисне вбивство.

Повідомлення Нацполіції, скріншот: kyiv.npu.gov.ua
Повідомлення Нацполіції, скріншот: kyiv.npu.gov.ua

"Навмисне вбивство. Поліція відкрила справу за фактом смерті нардепа Давиденка. За фактом загибелі депутата Валерія Давиденка слідчими столичної поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу. Нагадаємо, що 23 травня, прибиральниця знайшла тіло 47-річного Давиденка з вогнепальним пораненням голови.", - повідомляє Telegram-канал Инсайдер.ua.

Варто нагадати нашим читачам, що Ігор Мосійчук відреагував на смерть народного депутата від депутатської групи "Довіра" Валерія Давиденка. Він закликав терміново взяти під варту іншого народного обранця з групи "Довіра" Бориса Приходька. Відповідне повідомлення Мосейчук розмістив у своєму Telegram-каналі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, візьміть під варту Бориса Приходька! - Мосійчук зробив заяву після смерті Давиденка.

Як повідомляв Знай.uа брат вбивці сімох киян під Житомиром розповів свою версію, - "Запідозрили в підставу".

Знай.uа писав, під Києвом малолітки в бійці застрелили чоловіка з його ж зброї.