Наступного разу, коли хтось у вас запитає, чи не збираєтеся ви вийти заміж, то розкажіть їй про "скромну наречену" - спадкоємицю великого стану і світську левицю Мері Лендон Бейкер, яка за все своє життя отримала 65 пропозицій руки і серця, але так і не вийшла заміж!

Джерело: іноземне видання The New York Times.

Як відзначається, отримала красуня Мері кличку "скромної нареченої" після того, як в молодому віці в третій раз кинула свого нареченого Алістера МакКорміка просто біля вівтаря - газети навіть прозвали його "тричі кинутий Алістер МакКормік".

Мері Лендон Бейкер

Хоча молода Мері й була охрещена "скромної", насправді вона такою не була і близько. Навпаки, спадкоємиця величезного стану, "доларова принцеса" початку двадцятого століття, вела активний спосіб життя і часто з'являлася на публіці. Вона любила їздити верхи, веселилася на піратських вечірках і танцювала танго.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також про походеньки дівчини говори і її список коханих, які пропонували її розділити своє життя, але отримували відмову. Так, якщо вірити виданню, вона зустрічалася з безліччю чоловіків, включаючи англійського лорда, ірландського принца, губернатора Філіппін і багатого іспанця. Мері недовго була заручена з югославським дипломатом - їх зв'язок був "найбільшим потрясінням з часів європейської війни".

Вже у 1938 році, коли Мері було 38 років, вона зізналася: "Я все ще сподіваюся закохатися. Але я ніколи раніше не закохувалася. Як було б добре назвати якесь місце будинком, а не подорожувати весь час".

Мері Лендон Бейкер

У 1955 році Мері втратила матір, але та залишила їй $ 392 тисяч - величезні гроші на ті часи. До кінця свого життя вона не шкодувала про те, що ніколи не була заміжня. Вона твердо вірила, що краще відмовити, ніж пізніше розлучитися.

Мері Бейкер померла в 61 рік, так і залишившись назавжди "старою дівою". Кажуть, вона любила лише раз - так сильно, що була готова зважитися на весілля, але її відкинули. "Я не вийшла заміж, - зізнається Мері, - тому що не зустріла правильного чоловіка в потрібному місці і в потрібний час".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, два обличчя і тільки одна голова – історія чоловіка, який розділив власне тіло з "демоном".

Як повідомляв портал Знай.uа, звичайний листоноша побудувала власний "Ідеальний палац": реальна історія, в яку важко повірити.

Також портал Знай.uа писав про чарівні і величні будівлі, від яких захоплює подих навіть зараз.