У неділю, 24 травня, на Майдані виступили Чорновіл, Федіна, Звиробий і Поярков. І можливо, про їх виступ ніхто б і не говорив, якби останній не спробував зобразити з себе блазня. Нібито пародіюючи Зеленського, він виступив на сцені з якоюсь пародією стендапу. Просто коротка підбірка жартів від “видатного коміка” від БПП.

– "Зібралися, розбійники? Можете мене не лякати, я тільки що пописял".

– "Я не можу не говорити про Порошенка. У мене порошенко-нетримання. Він мені вже сниться в еротичних снах. Я вже дружину чотири рази Петриком назвав"

– "Ви кажете, що у мене немає досягнень. А ви подивіться на мою хліборізку. Вона стала вже ширше, ніж у Порошенка. Я хочу наздогнати Януковича".

У список не потрапили ще більш сороміцькі жарти про “нижче спини”. Це багато що говорить про інтелектуальний рівень виступаючих. На жаль, такі люди, які не тільки роблять недоречні пародії, але ще і використовують “сортирний гумор”, намагаються диктувати комусь якісь умови. І яким місцем думають товариші Пояркови, коли “штовхають” такі жарти зі сцени? Висловлюючись словами Пояркова, думають вони… Втім, ні, не потрібно.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Софія Федина запропонувала Володимиру Зеленському зустрітися особисто, щоб обговорити розбіжності.

Як повідомляв портал Знай.uа, Софія Федина раптово перейнялася безпекою Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Софія Федина публічно звернувся до Зеленському за оголошену їй підозру.