Українці нажахані коронавірусом постійно обробляють руки і поверхні антисептиками і дезінфікаторами. А дехто не боїться зекономити, придбавши у вуличних торговців їжу з рук чи то молоко, чи то сир, чи то звичайні квіти. Так, в Одесі на Новому ринку люди купують квіти, а в подарунок отримують слину продавця. А ви довіряєте вуличним торговцям?

Про це стурбовано хвилюються у Telegram-каналі "Народный ревизор", який публікує відгуки споживачів на неякісні товари та торгові мережі, які їх продають.

"Ми настійно не рекомендуємо в нинішніх умовах купувати що-небудь під відкритим небом. І ось чому: купуючи квіти у цього молодика, ви отримуєте його слину в подарунок 🤢", - йде мова в оригінальному

На відео чітко видно, як вуличний торговець домашніми квітами набирає повний рот водли і окроплює їх наче з пульверизатора. Але ж це нечесно продавати людям квіти зі своїми слинами. Напевно, кожен, хто може купити ті букети, побачивши їх орошення, 100 разів би передумав. Тут не те що коронавірус, а чахотку якусь підчепити можна.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гризуть навіть бетон: популярний курорт атакують мерзенні багатоніжки, - відео не для гидливих.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Фуршет" тероризують хробаки, "живі" цукерки це лише початок - "Перетворюється на зоомагазин".

Також Знай.ua писав, що У Києві "Фора" впарює пластівці з хробаками: обережно, можна "бекнути".