У Рівненській області матуся трьох дітей вбила власного чоловіка, всадивши йому ніж просто в груди, під час сімейної сварки.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Рівненської області.

Як відзначається, про смерть 34-річного жителя села Козин у Радивилівському районі повідомили правоохоронцям лікарі, які приїхали на виклик та не зуміли врятувати чоловіка. Вже на місці копам вдалося з'ясувати, що до злочину причетна матір трьох дітей, яка не змогла пояснити, навіщо позбавила життя свого коханого.

Фото з місця злочину

"Правоохоронці встановила, що за місцем проживання між подружжям близько 11-ї години виникла побутова сварка, під час якої 31-річна дружина схопила кухонний ніж і завдала ним удар в грудну клітку", - йдеться в повідомлені поліцейських.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наразі ж жінку затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Також правоохоронці повідомили їй про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Запоріжжям сумний і одинокий українець знайшов спосіб розважитися з копами.

Як повідомляв Знай.uа у Києві обчистили Спілку журналістів України: "голі" акули пера зробили термінову заяву.

Знай.uа писав, зарізав на очах рідної матері: п'яний молодик криваво поквитався із пенсіонером