Візажистка з Шотландії зробила своїй 80-річній родичці вражаючий макіяж, приховавши навіть глибокі зморшки. Чарівниця вразила результатом фолловерів у соцмережах.

Джерело: видання Daily Mail.

За словами 33-річної Юлії Стронах (Julia Stronach), для досягнення омолоджуючого ефекту слід уникати нанесення товстих шарів косметики. Крім того, накладаючи макіяж на брови, потрібно обводити тільки їх верхню частину, адже надто чітка форма і темні лінії старять обличчя.

Крім цього, для досягнення найбільш природного образу візажист рекомендує не виходити за контур губ при нанесенні помади.

Макіяж, фото: @julzplatinum
Макіяж, фото: @julzplatinum

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Експерт також зазначає, що накладні вії, нерівні стрілки на очах і неправильно підібраний відтінок тонального крему додають жінкам віку і підкреслюють недоліки, які вони, навпаки, намагаються приховати за допомогою макіяжу.

Здавалось би нереально зробити людину молодшою на 20 років з допомогою макіяжу, але насправді у руках експерта все можливо.

Користувачі мережі захопилися перевтіленням пенсіонерки в коментарях під опублікованим матеріалом: «Вау, це і є магія макіяжу. Її тітка виглядає просто шикарно!», «Ого, вона помолодшала на 20 років», «Ось це преображення, жінка виглядає приголомшливо!», «Чудова робота».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, осина талія в прямому сенсі - неймовірні жінки з найтоншими формами у світі.

Знай.uа писав, розкрито секрети краси "королеви Голлівуду" Елізабет Тейлор, не лише приваблива зовнішність.