Волосся для дівчини це не тільки прикраса і показник привабливості, але і захисний оберіг, зв'язок з вищими силами. Чим густіше коса і міцніше волосся тим більш сильною енергетикою і здоров'ям володіє господиня.

З віком більшість жінок втрачають довжину, коса рідшає, йде життєва сила молодість, привабливість. За повір'ями, віруючі матері, знахарки, завжди носили гарні довгі волосся. Вся справа в знаннях, якими вони володіли.

Правила
Раніше жінки не стригли волосся у перукарнях, підстригалися вдома, а обстрижені кінчики збирали в окремий мішечок. Відбувалося це строго в певні дні завжди на зростаючий місяць.

Змова на гребінець

Заведіть собі дерев'яний гребінець з рідкими зубчиками. Важливо любити себе і приймати такою, яка ви є. Розчісуйте волосся кожен день, прочісуючи пасма мінімум сто разів. Капніть на гребінь пару крапель ароматичного масла розмарину для посилення кровообігу і кращого масажного впливу.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

"Рости коса до пояса не випади ні волоса. Рости косонька до п'ят, всі волосоньки в ряд. Рости коса (ім'я) не путайся, Господа Бога слухайся" - ці слова слід промовити в процесі.

Змова від облисіння

Маска для волосся з майонезу, фото YouTube
Маска для волосся з майонезу, фото YouTube

Наші бабусі мили голову натуральними шампунями: яйцем, хлібом, використовували відвари трав, брали джерельну воду. Волосся не бруднилися швидко, були густими.

Маска для зміцнення волосся

Догляд за волоссям, скрін з відео
Догляд за волоссям, скрін з відео

Візьміть сік алое і липовий мед, добре перемішайте. Начитайте змову три-сім разів, втирайте в корені і розподіліть по всій довжині. Укутайте волосся і залиште маску на шістдесят хвилин.

"Гірка трава, липовий мед, красу з моїх волосся ніхто не візьме. Сухість забери, красу зміцни. Рости мій волосся, сили набирайся, в густу косу перетворюйся. Нехай буде так. Амінь."

Сік рослини можна замінити маслом. Масло алое володіє багатьма лікувальними властивостями. Для приготування масла візьміть два великих листа, 500 мл оливкової олії. Всі інгредієнти слід перем’яти і змішати.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дівчина показала себе без макіяжу та втратила свого коханого.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів склали топ-5 ефективних масок для волосся.

Також "Знай.ua" писав, як легко доглядати за обличчям за допомогою домашніх засобів.