Один з нелегальних копачів бурштину в Рівненській області вирішив завести акаунт в TikTok. Там він розміщує відео процесу видобутку бурштину. Невідомо, чи він усвідомлює те, що така діяльність руйнує екосистему регіону заради наживи окремих людей.

"Пацан до успіху йшов". Один з нелегальних копачів бурштину в Рівненській області вирішив завести акаунт в TikTok. У ньому він показує, як руйнує екосистему регіону заради наживи. При цьому навіть не соромиться тролити правоохоронні органи, збираючи підписників.", - йдеться у повідомленні телеграм-каналу "Украина в шоке".

Незаконний видобуток бурштину став глобальною українською проблемою, яка несе згубні екологічні наслідки і створює так званий "регіон беззаконня всередині країни". Останніми роками все більше говориться про необхідність припинення незаконного промислу, який, як підкреслюють експерти, крім економічних збитків для держави, приносить також руйнівні екологічні наслідки.

На сьогодні до найбільш проблемних територій, де відбувається незаконний видобуток бурштину, відносяться Рівненська, Волинська та частина Житомирської області.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Незаконне видобування бурштину, скріншот: TikTok
Незаконне видобування бурштину, скріншот: TikTok

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Європа змінить правила авіаперельотів після послаблення карантину, як потрапити за кордон. Після відновлення авіасполучення для пасажирів зміняться правила

Як повідомляв портал "Знай.ua", Папа Римський Франциск закликає всіх молитися разом, щоб подолати наслідки пандемії

Також "Знай.ua" антисептики, маски і вимірювання температури — у МОЗ пояснили, як працюватиме громадський транспорт. Нові правила роботи громадського транспорту Києва