З 13 травня по 25 червня почався період ретроградної Венери. Це планета любові, стосунків і фінансів. Саме зараз найчастіше загострюються проблеми міжособистісних взаємин: в парах виникають конфлікти, скандали, непорозуміння, а питання фінансів стають на перший план. Крім цього, Юпітер і Сатурн в ретроградному положенні, а Меркурій займе ретроградне положення з 18 червня по 12 липня. Тому до середини літа кожного чекає дуже непростий період, який потрібно пережити і не приймати поспішних рішень.

Про це Знай.uа розповіла відомий український астропсихолог Яніна Массіні.

Астролог Яніна Массіні
Астролог Яніна Массіні

"Літо буде вкрай складне. Середина року - це пік турбулентності. Якщо ми його переживемо і видихнемо, то вже до середини липня нам полегшає. Я як астролог не рекомендую до 13 липня приймати глобальних рішень. Навіть якщо стосунки руйнуються, ви не бачите взаєморозуміння з партнером, розлучатися не варто, або переїжджати до мами жити - цього робити нічого не треба. Але і заводити нові стосунки - не час", - поділилася Массіні.

Астролог радить поки що утриматися від яких-небудь змін: від розставань з коханими, зміни роботи, а починати нові стосунки вже після 13 липня. Крім того, грати весілля в цей період теж не бажано.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Якщо ви, приміром, чекаєте нареченого-іноземця і сподіваєтеся, що відкриють кордони - і він приїде, рекомендую перенести зустрічі на період з 13 липня. Також не рекомендую робити пластичні операції - будуть ускладнення. І не варто вступати в шлюб, хоча літо - період весіль. Наближається коридор затемнень. У цей період, з 5 червня по 5 липня, який триває один місяць, шлюби будуть мати вкрай важку долю. В день весілля закладається фундамент подальшого шлюбу на все життя. 90% того, що цей шлюб розірветься - партнери не будуть виконувати свої зобов'язання. Люди повинні розуміти. Краще перенести дату на більш сприятливий період", - застерегла астропсихолог.

Розлучення, розлука, ілюстративне фото: pixabay.com
Розлучення, розлука, ілюстративне фото: pixabay.com

Також Яніна Массіні розповіла про майбутні коливання в сфері фінансів.

"Ні в якому випадку в цей період не варто брати кредити на великі покупки: на нерухомість, автомобілі. Після 13 липня - будь ласка. Тоді вже можна буде це робити. Але з 5 червня по 5 липня - не варто. Ви потім пошкодуєте про цю купівлю. Будуть складнощі: або потрапите на новій машині в ДТП, або будуть крадіжки у новій квартирі, або інші неприємності", - зазначила астролог.

Яніна Массіні настійно рекомендує не приймати поспішних рішень до середини літа.

Нагадаємо, раніше астролог розповіла про наслідки пандемії коронавірусу. За словами Массіні, 2020 рік кармічний. Він почався в коридорі затемнень, що і стало певним імпульсом для змін.

Також читайте думку Марії Воліної про те, як наслідки карантину вдарять по рейтингу Зеленського та життю українців.

Все про пневмонію (симптоми, види та профілактику захворювання) - за посиланням.