В російському Якутську танцівниці і стриптизерки залишилися без роботи на час карантину. Але, схоже, дівчата не зневірилися і попросились на роботу в службу доставки їжі, і як не дивно, їх туди взяли. Їжу вони передають замовникам безконтактним способом. Щоб уникнути неприємних інцидентів, їх супроводжує охорона. Про це повідомили в Асоціації гостинності Якутії, пише tjournal.

Керівник місцевої служби доставки CityPizza Олександр Скрипін розповів, що дівчата прийшли до нього самі і попросилися працевлаштуватися, оскільки через карантин залишилися без заробітку. Тепер вони доставляють їжу, і роблю це дуже екстравагантно – в білизні, масках і рукавичках. "Хороших кур'єрів зараз на ринку не вистачає. До того ж, в умовах кризи треба підтримувати один одного. Як-не-як, танцівниці є представниками малого бізнесу", - говорить Скрипін.

Стриптизерки доставляють їжу, фото - соцмережі
Стриптизерки доставляють їжу, фото - соцмережі

В якутській Асоціації готельєрів та рестораторів додали, що на роботу влаштувалися всього декілька дівчат, яких навіть охороняють при виконанні доставки їжі. Також там зазначили, що такі кур'єри отримують більше чайових. "Передача їжі проходить безконтактним способом з дотриманням усіх санітарних норм", - повідомляє Асоціація.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, в Україні в період карантину катастрофічно зросло безробіття, де і як можна знайти вакансії.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що кур'єр Glovo оскандалився на всю Україну.

Також портал "Знай.ua" писав: життя після карантину – на які нові професії варто звернути увагу.