Бойові дії на Донбасі не припиняються. Російські окупаційні війська продовжують показувати своє “ставлення” до Мінським угод, багаторазово порушуючи режим припинення вогню. Обстріли позицій українських військових не припиняються, і сьогодні трапилася трагедія. В зоні ООС загинув один військовослужбовець.
Інцидент стався в Донецькій області, під час чергового обстрілу українських позицій. Терористи відкрили вогонь по позиціях українських військових, стріляючи по нашим бійцям із забороненого великокаліберної зброї, а також з автоматичної стрілецької зброї. Один з українських бійців отримав поранення, несумісні з життям. Ім'я та вік героя не розголошують.

Ситуація на Донбасі, скріншот: ООС / Facebook
Ситуація на Донбасі, скріншот: ООС / Facebook


Штаб Операції об'єднаних сил висловив співчуття родині та близьким загиблого бійця. Представники штабу підкреслюють, що дії терористичних військ не залишаться безкарними, і вони обов'язково дадуть відповідь за всі злочини перед українським народом.

Нагадаємо, раніше дніпрянам розповіли, де і як можна пройти безкоштовне обстеження.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Дніпрі медики врятували тяжко поранених бійців з Донбасу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі медики не змогли врятувати життя 50-річного чоловіка, який втратив свідомість за кермом.