В Індії місцевий священик вирішив перемогти коронавірус за допомогою досить похмурого ритуалу. Сам обряд виглядав, як тривала сцена з фільму жахів, до якої доклав руку сам Стівен Кінг. У цій сцені є багато вогню, самопожертва і багато кріпоти.

Священик Шрініваса Сиддхар з індійського штату Тамілнад провів релігійний обряд, нібито, щоб покінчити з пандемією COVID-19. Про це пише видання Daily Mail.

Так, свій метод боротьби з коронавірусом священик показав у храмі Pratyangra Devi в місті Тутукуді. Для ритуалу Шрінівасі знадобилося багато рідкого бруду - чоловік занурив себе в цю субстанцію по шию. Після цього священик оточив себе вогнем: полум'я горіло по периметру маленького імпровізованого басейну, заповненого каламутною рідиною.

Дава Пуджа індійського священика, скріншот: YouTube
Дава Пуджа індійського священика, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Таким чином, протягом усього обряду над чоловіком вився чорний дим. Щоб довести свою відданість боротьбі з пандемією, священик провів у такому положенні вісім годин. Ось як це виглядало з боку:

Дава Пуджа індійського священика, скріншот: YouTube
Дава Пуджа індійського священика, скріншот: YouTube

Крім бруду, вогню та великої ями, священик задіяв жезл, за формою трохи нагадує тризуб короля Тритона, батька принцеси Аріель з мультфільму "Русалонька". Щоправда, цю зброю не внесли до ритуалу елементу казки: кадрами, де видно самого Шрінівасу, здається, можна лякати людей. Цей ритуал, як пише Daily Mail, називається "Дава Пуджа". Такого роду обряди проводять індуїсти і буддисти, аби помолитися одному або кільком божествам і засвідчити їм свою повагу. Іноді таїнство проводиться для того, щоб духовно відсвяткувати яку-небудь подію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ворожки-шахрайки обдурили десяток пенсіонерів - знімали порчу зі згортка купюр.

Як повідомляв Знай.uа Києво-Печерська Лавра оклигала після вірусу - коли пустять помолитися.

Знай.uа писав, чи відбере ПЦУ у МП Києво-Печерську лавру? Зеленський дав відповідь.