Мешканці Вінниці, скориставшись послугами популярної у місті піцерії, залишають негативні відгуки про якість обслуговування та їжі.

Так, клієнти відомої вінницької піцерії "Бібліотека" на вулиці Скалецького показали фото піци, яку їм доставили на обід. На кадрах видно, що піца підгоріла, але у кафе вирішили, що і таке з’їдять...

Відповідні фото з'явилися в Телеграм-каналі "Чорний Список", який спеціалізується на публікації негативних відгуків споживачів на продукти та магазини, які їх продають.

Піца, фото Чорний список
Піца, фото Чорний список

"Піца з кафе "Бібліотека" на вулиці Скалецького. Тут не соромляться доставляти клієнтам підгорілі продукти" - йдеться в оригінальному повідомленні.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Звичайно, клієнти не повинні турбуватися про технологію приготування піци, щоб вона не була горілою. Але ж коли людина платить гроші, то ясна річ, хоче отримати в обмін такий продукт, який зображений на картинці меню. А не якесь недорозуміння. Чому тоді на їхній сторінці такі гарні фото, а не реальні, які доставляють?

Чомусь коли "на винос", то дуже часто неякісно роблять в багатьох піцеріях, а люди, не знаючи своїх прав, не вимагають повернення або заміни.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Киянин поскаржився на "надкушені" цукерки в АТБ, "сюрприз" від голодного пакувальника - несолодкі кадри.

Як повідомляв портал Знай.ua, Цукерок з камінцями не бажаєте? Українці купили в АТБ небезпечні солодощі.

Також Знай.ua писав, що Клієнти підловили АТБ у продажі гуманітарних масок з Китаю - "Випадковість чи навмисний хід".