Білки — вражаючі тварини. Вони можуть підкорити ваше серце раз і назавжди не тільки своїм милим зовнішнім виглядом, але також спритністю і кмітливістю. А знаєте, що буде, якщо білки занадяться красти їжу з пташиних годівничок у дворі колишнього інженера NASA? Ні, хвостаті пухнастики не будуть покарані. Але ось за жаданий горішок їм доведеться проявити всю свою мотивацію і інтелект, тому що інженер Марк Робер створив для них смугу перешкод. Прямо як у цирку - мотузкові драбини, лабіринти, сітка, різні потаємні ходи і будиночки. Все, що покликане збити з пантелику білку на шляху до їжі. Таким чином, білочки теж не залишаються обділеними, але їм мимоволі доводиться давати відчутну фору птахам — ті потрапляють до своїх годівничок безперешкодно.

Марк Робер розповів, що на створення експерименту його надихнуло популярне телешоу “Американський Ніндзя”. Судячи з кадрів, білки — азартний народ. У гонитві за горіхами і насінням вони не тільки не здаються, але ще і весело проводять час. Здається, поява білячої смуги перешкод їх анітрохи не збентежило і не засмутило. А як розважаєтесь на карантині ви?

Нагадаємо, раніше дніпрянка виявила у дворі кубло змій.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, дніпровський фотограф відобразив білку-акробатку.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі спортсменка відбивалася від собаки камінням.