У мережі нагадали історію притулку "Світанок" та показали фото маленької дівчинки, побитої поліцейськими.

Скандал навколо одеського притулку розгорівся два роки тому - поліцейські жорстоко побили дітей з цієї установи.

Фото розмістила на своїй сторінці у Facebook журналіст Анна Бабинець та зазначила, що двоє звинувачених стражі правопорядку й досі перебувають на службі.

"Це сталося два роки тому. Правоохоронці регулярно знущалися над дітьми з притулку. Сьогодні двоє з трьох - і далі на службі, один - під слідством. Ми повинні бачити такі фото, щоб розуміти, що це не випадковість", - написала Анна.

На фото - ноги дівчинки з одеського притулку "Світанок", яку били поліцейські у райвідділку. Це сталося два роки тому....

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door Anna Babinets op Dinsdag 26 mei 2020

Нагадаємо, два роки тому з одеського притулку "Світанок" втекли семеро дітей, в однієї дитини були гострі психологічні проблеми, а шістьох неправомірно не відпускали додому. При поверненні дітей до притулку поліцейські застосовували до них силу, а деяких заставляли облизувати взуття.

Тоді про знущання над дітьми розповідали волонтери.

"Діти розповіли, що охоронці побили їх, облили холодною водою, вдарили електрошокером і ременем, а потім до знемоги змусили присідати з витягнутими руками", - розповідали волонтери.

Також били дітей і вихователі, разом з охороною вони постійно знущалися над вихованцями.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, охоронцю, що катував дітей у притулку "Світанок", дали умовний термін

Як повідомляв портал Знай.ua, вихователька з притулку "Світанок" в Одесі знайшла собі виправдання

Також Знай.ua писав, з притулку в Одесі масово тікають діти