27 травня в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики двічі порушили режим припинення вогню. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу ООС в Facebook.

За даними ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" неподалік Новотроїцького противник вів вогонь по наших військовослужбовцях з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів.

Українських захисників, які виконують завдання в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" поблизу Новолуганського ворог обстріляв із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

"У відповідь з наявних вогневих засобів, наші воїни відкривали вогонь для припинення агресивних дій противника. Підрозділи Об'єднаних сил й надалі готові негайно реагувати на всі можливі погрози з боку загарбників", - відзначили в прес-центрі.

Популярні новини зараз
Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім того, окупанти цілеспрямовано обстріляли ділянку розведення сил і засобів № 2 Золоте зі стрілецької зброї.

"Такі провокації вкотре свідчать, що ворог свідомо не бажає дотримуватися існуючих мирних домовленостей. На ділянках розведення №1 і №3 режим "Тиша" дотримувався. З початку сьогоднішньої доби втрат у лавах Об'єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає", - розповіли в штабі ООС.

Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 27 травня 2020 року #ООС...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Woensdag 27 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, за минулу добу збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.uа, ЗСУ показали таємний схрон найманців Путіна на Донбасі – танки, гармати, реактивні системи.

Також портал Знай.uа писав, що окупанти забрали життя українського солдата на Донбасі.