40-річна Рафія Аршад стала першою жінкою в хіджабі на посаді судді у Великобританії. Про це пише видання The Independent.

Так, мусульманка більше 17 років веде юридичну практику. На її думку, вона є прикладом для інших мусульманок, тому що з ранніх років їй говорили, що вона не зможе домогтися успіху в професії через своє походження. Всупереч цьому Рафія не відмовилася від хіджабу протягом кар'єри.

Жінка зізналася, що отримала слова підтримки від більшості людей у зв'язку зі своїм призначенням. При цьому іноді колеги по цеху не відразу розуміють, що вона суддя, приймаючи її за клієнта або перекладача.

"Досі є упередження, що професіонали високого рівня не виглядають як я", - заявила Аршад.

"Law and the Family" Brigham Young University, Utah Thursday 18th October "I have been a Barrister in England for...

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Geplaatst door Raffia Arshad op Vrijdag 19 oktober 2018

У своїй кар'єрі жінка займалася адвокатською практикою в ряді напрямків, багато з яких відносяться до життя британських мусульман: сімейним правом, насильницькими шлюбами, питаннями жіночого обрізання і справами, що відносяться до ісламського права.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як ненависть до геїв зробила Іран столицею трансгендерів: невесела історія бородатої мусульманки.

Як повідомляв портал Знай.uа, мусульманкам у Вінниці закривають усі двері: варто тільки одягти хіджаб.

Також портал Знай.uа писав, як мусульманкам України вдалося відвоювати своє релігійне право.