Історія з розряду “треш” сталася в Росії. На жаль, алкоголь перетворює людей на тварин, коли вживання відбувається в непомірних кількостях. Однак деякі люди не знають міри, через що страждають їхні діти. Так п'яна жінка з Росії вирішила влаштувати еротичний стрім, щоб “порадувати” своїх шанувальників. Однак у справу втрутився її неповнолітній син.

Хлопчик спробував присоромити мати: “ти ж сказала, що більше не будеш пити”, а у відповідь отримав агресивну реакцію. “Ну обіцяла, що тепер?”, нахабним голосом відповіла п'яна мати. “У тебе ж дід п'є, ти ж не плачеш!”, закричала неадекватна жінка на дитину.

Відео вже потрапило в правоохоронні органи. Московська поліція почала перевірку за цим фактом. Подальша доля горе-матері тепер під великим питанням. Не виключено, що її позбавлять материнських прав. А дитині залишається тільки співчувати.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, охоронцю, який катував дітей у притулку "Світанок", дали умовний термін

Як повідомляв портал Знай.ua вихователька з притулку "Світанок" в Одесі знайшла собі виправдання

Також Знай.uа писав, з притулку в Одесі масово тікають діти