Адвокат Євген Мельниченко на своїй сторінці в Facebook розкрив подробиці жахливої події в Кагарлику. Нагадаємо, 23 травня поліцейські затримали 26-річну дівчину, катували і ґвалтували її. Мельниченко розповів, що дівчину у відділення поліції привезли не копи, а сусід, який доставив її нібито на допит з приводу пограбувань в селі. Там її чекав начальник карного розшуку Кагарлика. Сусіда оголосили в розшук. Йому 39 років.

Поліція, скріншот: YouTube
Поліція, скріншот: YouTube


Начальника управління поліції жертва знала, як дядю Колю. З ним був співробітник карного розшуку Сергій. “Дядько Коля” і раніше домагався дівчину. Зрозуміло, ніякого допиту не було. Були тільки побої і зґвалтування. При цьому поліцейські вживали алкоголь і наркотики, примушували пити потерпілу.
Євген Мельниченко озвучив мотив – “дядько Коля” пішов на це з-за того, що отримав відмову від відносин з жертвою. Потерпіла розповіла, що ґвалтував її Сергій, а “дядько Коля” душив і бив. Адвокат розповів, що відкривається збір коштів на лікування жертви, реквізити карти будуть опубліковані пізніше. Він взявся за цю справу безкоштовно. Також адвокат написав, що у потерпілої є дитина з інвалідністю - хвора на ДЦП дівчинка 5 років.

Нагадаємо, раніше під Києвом судили поліцейського за зґвалтування затриманої.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Запоріжжі впіймали збоченця, який полював на маленьких дівчаток.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також Знай.uа" писав, що під Львовом неадекват влаштував погром в церкві.