Іноді щастя знаходиться ближче, ніж ми можемо собі уявити. Найголовніше - вчасно його виявити і відчути. Для цього нам деколи і потрібні підказки астрологів. Як провести день, щоб вміло обійти неприємності і наблизитися до успіху? Читайте в нашому гороскопі на 28 травня для всіх знаків Зодіаку.

Овен: День відмінно підійде для переговорів, ділових зустрічей, примирення з близькими та відновлення справедливості у всіх сферах свого життя.

Тілець: Якщо любов - те, в чому ви потребуєте найбільше, то сьогодні ідеальний день, щоб ловити свою хвилю щастя. Доленосна зустріч може відбутися в найбільш несподіваному місці.

Близнюки: Вас очікує успіх у професійній сфері, але не давайте нікому про себе зайвої інформації. Потужна інтуїція допоможе виплутатись з хитросплетінь лабіринтів долі. Сприятливий день для роботи з важливими документами.

Гороскоп, фото pixabay
Гороскоп, фото pixabay

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рак: Сьогодні ви побудете інтровертом. Після тижня активних соціальних контактів (нехай місцями і віртуальних), вам захочеться відпочити від усіх, і це абсолютно нормально. Ресурс подарує перебування на природі.

Лев: Зараз не можна перекладати свою відповідальність на чужі плечі, так як в кінцевому підсумку за все доведеться відповідати самим. Постарайтеся позбутися від боргів і проблем, що накопичилися.

Діва: Краще синиця в руках, ніж журавель у небі. Можливо, сьогодні доведеться задовольнятися малим, але саме цей скромний дар долі - те, у чому ваша душа потребує найбільше. У справах сердечних можливі разючі зміни.

Терези: Хороший період для підприємницької діяльності, всіляких експериментів, набуття нового хобі. Навіть помилки не стануть для вас великою проблемою. Не зупиняйтеся і пробуйте нове - ось ключ до успіху.

Скорпіон: День може внести серйозні корективи в ваше життя. Не будьте простим спостерігачем, зараз ви можете активно впливати на хід подій. На роботі будьте наполегливі, а в любові - максимально щирі.

Стрілець: Утримайтеся від гострих дискусій і суперечок, навіть якщо мова дуже "свербить". Сконцентруйтеся на практичною і прагматичною стороні життя. Вільний час наповніть приємним спілкуванням.

Козеріг:Чим більше ви вкладете - тим більше отримаєте. Це стосується і зусиль на роботі, і відносин з близькими. Ваші позитивні емоції прийдуть ззовні - від гарної погоди, теплих слів, вдало реалізованого проекту.

Водолій: Постарайтеся не робити нічого такого, про що вголос сказати постесняетесь. Якщо розраховуєте, що все вчинене залишиться в таємниці, то помиляєтеся. Проявіть обережність у фінансовій сфері.

Риби: В цілому позитивний день, несучий приємні враження і позитивні емоції, для кожного свої.Кому-то підніме настрій зустріч з друзями або спілкування з коханою людиною, а кому-то доведеться по душі пробіжка по магазинах.