Українець під час карантину вирішив зробити операцію видалення доброякісних новоутворень в грудному відділі у приватній клініці. Але медичний та адміністративний персонал установи надійшов недобросовісно: у чоловіка вирізали лише одну з двох пухлин, а за операцію з другого новоутворення вимагають доплату в розмірі 100% вартості.

Про це пише користувач соціальної мережі Facebook, актор театру і кіно Євген Олійник.

"Потрапив до лікарів-м'ясників. Приватна клініка! Жорстко обманюють. На межі 90-х років. Настільки жорстко «кидають» на операціях, що я навіть здивувався. Медичний центр Леомед Це жесть. Я думав такого вже нема", - розповідає постраждалий.

Підозри у пацієнта виникли практично відразу, але на численні уточнення представники клініки поспішали запевнити, що все в порядку.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Хірургічна операція, фото Pxhere
Хірургічна операція, фото Pxhere

"Повинні були видалити дві доброякісні пухлини. Грудний відділ. Нічого складного. Прийшов з діагнозом. В діагнозі - два освіти. Два, Карл, ДВА! Консультуюся. Доктора бачать - так, два. Озвучують суму за операцію. Ок. Думаю. Бо карантин. Може краще потім в Туреччині зробити. Потім клініка передзвонює. Мовляв, у нас в зв'язку з карантином на дану операцію (як і на 90% інших) знижка велика. 30%. А то й більше. Думаю - знак понад. Все одно вдома нічого не роблю. Зйомок нема, бізнес простоює. Приїжджаю ще раз. Спілкуюся з хірургом. Нагадую, що актор і потрібно зробити добре. Коротше, ніби все ок. Видалить обидві пухлини. Вимагають передоплату. Але... Якийсь хаос. То аналізи не всі вказали, які повинні бути перед операцією здати, то ще що... Забудькуваті адміни. І договір «забували» дати. Коротше, все до здав. Приїжджаю за договором за день до операції. Бачу нестикування в пунктах. І не вказана знижка. Озвучую на ресепшені. В третій або п'ятий раз кажу, все, мовляв, вірно, видаляємо обидва освіти? Так, відповідають, все ок. А на нестикування не звертайте уваги. Клініка вже закривається сьогодні, а у вас завтра вранці операція!. Не хвилюйтеся, все буде добре. Ну... Я вирішив піти на зустріч - мало як їм під час карантину потрібно свої послуги оформляти. І вранці оперуюсь", - пише про деталі інциденту Олійник.

Вже після операції чоловік дізнався, що хоча йому зробили два розрізи, видалили тільки одну пухлину. Клініка і оперував лікар розходяться у своїх "поясненнях" події.

"Отже, версія хірурга. Адміністрація клініки «забула» мене попередити, що видаляють одну пухлину, а за другу потрібна доплата - 100%. І «згадала» під час того, як я був під наркозом вже. Тому, (мабуть інтуїтивно), хірург вирішив видалити одну і саме ліву пухлину. Бо заборонили видаляти другу. Але він з доброти сердечної розрізав і другу ділянку. Подивився на пухлину... Згадав, що не можна видаляти і зашив.

Версія клініки (адміністрація):

В договорі вказана одна сторона. Платите за нову операцію. І у всьому винен хірург. Він «забув» попередити. А повинен був сказати, що тут подвійний тариф. В те, що ми по телефону вам говорили чи вживу.... Так ми вже не пам'ятаємо.... Та й не було такого", - переказує позицію працівників пацієнт.

Тепер чоловік змушений перенести ще одну операцію під наркозом і оплатити її окремо.

П@ЗДЕЦ!!!!!!! Бля!!!! Попал к докторам-мясникам. Частная клиника!Жестко обманывают. На грани 90-х годов. Настолько...

Geplaatst door Евгений Олейник op Dinsdag 26 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Львівські хірурги "воскресили" мозок напівживий пацієнтки, яка нічого не розуміла.

Як повідомляв портал "Знай.ua" У Львові дитині видалили величезну пухлину - новий ніс, щасливе життя.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві лікарі Інституту раку наживалися на онкохворих, копи розсекретили жорстоку схему.