Американка Кеті Пейдж стала прийомною матір'ю двом дітям, хлопчику і дівчинці. Спочатку у її житті з'явився син Грейсон, згодом - донька Ханна. Про їх спорідненість жінка не знала. Однак виховуючи дітей, Пейдж не могла не звернути увагу на їх схожість, і врешті-решт зробила ДНК-тест, який і відкрив дуже несподівану новину - вони й справді виявилися братом і сестрою.

Джерело: Motherly.

Після того, як розлучення змінило її життєві плани, Пейдж вирішила взяти на себе турботу за дітьми-сиротами. У 2016 році Пейдж почав виховувати неназваного новонародженого хлопчика, якого залишили в місцевій лікарні. Вона закохалася в нього, дала йому ім'я Грейсон і була просто щаслива, коли їй, матері-одиначці, вдалося усиновити дитину через 11 місяців піклування.

Через два тижні після офіційного усиновлення Грейсона Пейдж подзвонили з приводу дівчинки, яка потребувала термінового розміщення в родині. Серце підказало жінці погодитися, хоча вона й не була готовою ще до однієї дитини.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Піклуючись про Ханну, Пейдж була здивована її схожістю з Грейсоном. Прийомна мама прив'язалася й до цієї дитини, і вирішила удочерити її. Після завершення усіх формальних процедур, жінка зробила ДНК-аналіз, який і показав, що прийомні діти й справді брат і сестра.

Наразі Пейдж, якій самотужки вдалося створити любляче середовище для двох дітей, займається питанням усиновлення ще одного хлопчика. За попередніми даними, він не родич Грейсону і Ханні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, У Києві дитячі будинки отримають додаткові гроші: шкода, що не батьківську любов.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський із першою леді поспілкувався із опікунами та усиновителями: "Робите велику справу".

Також Знай.ua писав, що Ви його не впізнаєте - прийомна донька Потапа злила архівні кадри з репером.