У німецькому кафе відвідувачам одягають капелюшки, які схожі на довгі лопаті вертольота. Таку ініціативу проявили власники ресторану Café Rothe в місті Шверін задля забезпечення дистанції між відвідувачами закладу під час карантину.

Власники ресторану Café Rothe в місті Шверін після пом'якшення карантину, коли люди скучили за посиденьками з друзями за межами дому і ринули у кафе та інші заклади харчування, почали роздавати відвідувачам спеціальні капелюхи для дотримання дистанції.

Відвідувачі ресторану Café Rothe, скріншот з відео
Відвідувачі ресторану Café Rothe, скріншот з відео

Для створення таких чудернацьких гвинтокрилів, в Café Rothe використовують звичайні капелюхи, та спеціальні поролонові трубки-обмежувачі, які нагадують лопаті літального апарату.

Таким чином, як зазначають винахідники, до людини не вдасться близько підійти. Більше того, з боку такі капелюхи виглядають досить кумедно. Однак, судячи з того, що всі столики у ресторані зайняті, така ідея місцевим жителям не здалася надто дивною.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

В Немецком кафе посетителям одевают шляпы, которые похожи на длинные лопасти вертолета

В Немецком кафе посетителям одевают шляпы, которые похожи на длинные лопасти вертолета #чомубіні Владельцы ресторана Café Rothe в городе Шверин начали раздавать посетителям специальные шляпы для соблюдения дистанции. Для этого в Café Rothe используют специальные шляпы, которые похожи на длинные лопасти вертолета из-за поролоновых трубок-ограничителей. Таким образом, к человеку не удастся близко подойти. Со стороны выглядит очень забавно. И судя по тому, что все столики заняты, такая идея местным жителям не показалась слишком странной.

Geplaatst door Чому б і ні? op Woensdag 27 mei 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, доплати за карантин для вчителів – у Міносвіти прийняли рішення, яке педагогам не сподобається

Як повідомляв портал "Знай.ua", у МОЗ назвали шляхи перетину кордону – українські заробітчани зможуть потрапити у країни ЄС. Як українцям виїхати за кордон під час карантину

Також "Знай.ua" антисептики, маски і вимірювання температури — у МОЗ пояснили, як працюватиме громадський транспорт. Нові правила роботи громадського транспорту Києва