Сімейні стосунки - штука досить складна, і люди часто схильні прощати іншим їхні минулі помилки. Але що якщо ця помилка не з минулого, а впливає на ваше сьогодні? Саме з такою ситуацією зіткнулася одна українка. Вона знала про попередній сім'ю чоловіка і його дитину, але й подумати не могла, що все обернеться саме так.

Про цю історію розповідає видання Ukrainians.Today.

Жінка познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком гуляючи в парку. Він дуже ввічливо представився, а потім провів мене додому. Виявилося, що він був цікавою людиною і міг підтримати розмову практично на будь-яку тему. Незабаром вона зрозуміла, що чоловік їй подобається, він навіть зізнався в любові.

сімейні відносини, скріншот з відео
сімейні відносини, скріншот з відео

Тоді ж він і розкрив деталі свого життя - він знаходився в процесі розлучення з дружиною і у нього вже була малолітня дочка. Але жінку не налякала ця відвертість - вона вирішила зрозуміти і підтримати в складний життєвий період.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після розлучення колишня дружина з дитиною переїхали в інше місто, а чоловік зіграв весілля зі своєю новою обраницею. Як з'ясувалося, і у колишньої дружини теж зав'язалися стосунки - вона народила ще одну дитину, також вийшла заміж. Здавалося б, що все легко і щасливо: чоловік справно платив аліменти і регулярно відвідував дочка, а з новою дружиною вони вели насичене життя, повну нових відчуттів. Так і пройшло майже 10 років.

Але по поверненню додому з чергової відпустки за кордоном пару чекала жахлива звістка. Колишня дружина тяжко захворіла, жити їй залишалося всього кілька місяців. Її новий чоловік кинув свою дружину в цій ситуації, подав на розлучення і втік.

Тоді її чоловік і батько старшої дівчинки сказав, що вони зобов'язані забрати двох дітей до себе додому. Дружину така пропозиція дуже здивувало. Вона була згодна, щоб вони взяли його рідну дочку, але не розуміла, чому він так стурбований і молодшої.

Тоді чоловік у всьому й зізнався: обидві дівчинки - його рідні доньки. Як він розповів, що перший час після розлучення він не втрачав спроб повернути собі минулу сім'ю, і одна з таких "спроб" й призвела до народження дитини.

Дружину ця відвертість підкосила - вона ніяк не очікувала зради в перші місяці відносин, як раз тоді, коли він палко переконував її в любові до гробу. Чоловік просить його пробачити і прийняти, дати йому другий шанс вже разом з дітьми. Але жінці складно його зрозуміти, та й бачити його не хоче, каже, що він їй став чужою людиною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Нахабна коханка заявилася до обдуреної дружини і зробила нечуване.

Як повідомляв портал "Знай.ua" Тиран-іноземець влаштував українці пекло з-за загального дитини - від галантного джентльмена не залишилося і сліду.

Також Знай.иа" писав, Жив на дві сім'ї і привів у дім чужу дитину - жорстоко обдурена дружина намагається пробачити зраду.