Сім'я британців біля свого будинку знайшла поранене лисеня, яке потрапило в біду. Люди поспішили допомогти тварині, але зрозуміли, що дитинча має повернутися до мами у природне середовище. Це вдалося провернути, і тепер сім'я рудих хижаків возз'єдналася.

Про це повідомляє Facebook-спільнота КОТ, яка висвітлює надихаючі історії про тварин.

Лисеня втрапило в своєрідну пастку - його лапки застрягли в паркані й були пошкодженими. Людям довелося постаратися, щоб визволити дитинча. Знайшовши його у такому стані, британці вирішили забрати тваринку до себе і виходити.

Лисеня, фото Facebook
Лисеня, фото Facebook

Але невдовзі сім'я зрозуміла, що мама шукатиме дитинча, та й йому треба вчитися виживати в природі, а не звикати до людей. Побачивши, що лисиця прогулювалася двором, британці вирішили допомогти їй знайти втрачену безпеку. При цьому було дуже важливо не злякати матір у розпачі.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Для цього кубельце лисеняті зібрали на вулиці. Однієї ночі лисиця прийшла у двір, тоді й відбулася ніжна зустріч матері й дитини, яку зафіксували на камеру.

Помогли лисенку окрепнуть и вернули его маме-лисичке

Маленький лисенок сильно повредил лапки, когда пытался протиснуться под забором. Хозяева участка сперва помогли рыжику окрепнуть, а потом вернули его испуганной маме 🧡

Geplaatst door КОТ op Woensdag 27 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Неймовірні кадри, які доводять: дикі тварини – найтурботливіші батьки.

Як повідомляв портал Знай.ua, 15 дитинчат диких тварин, яких ви навряд бачили. Наймиліші створіння у світі.

Також Знай.ua писав, що У Львові врятували ягня, яке повинно було стати шашликом - великоднє диво зворушило українців.