З наближенням теплої пори року, все більше людей шукають способи видалення волосся на обличчі та тілі. Однак гоління, креми для депіляції та косметологічні процедури підходять не всім. Тут у пригоді стануть народні засоби на основі рослинних інгредієнтів і звичайних аптечних препаратів. Головне - будьте обережні з алергією та іншими небажаними наслідками, тому попередньо випробуйте засіб на невеликій ділянці шкіри, а в ідеалі - проконсультуйтеся з лікарем.

Видалення волосся: депіляція
Видалення волосся: депіляція https://www.pexels.com/ru-ru/

Йод і нашатирний спирт

Змішайте чайну ложку звичайного спирту, 1,5 мл йоду і по 5 мл нашатирного спирту і касторової олії. Змащуйте вибрану ділянку шкіри отриманим розчином двічі на день і через декілька днів волосся почне випадати,

Кедровий горіх

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Шкаралупу кедрових горіхів подрібніть в борошно. Змішайте її з невеликою кількістю гарячої води і втирайте в ділянки шкіри з небажаним волоссям протягом декількох днів. Також популярністю користується відвар з лушпиння кедрового горіха.

Кропива

Засобом для депіляції може бути й кропива. Відміряйте і розітріть 40 грам насіння кропиви і залийте ї 100 мл. будь-якої рослинної олії. Настоювати два місяці у темному місці, після чого процідіть. Змащувати шкіру також треба двічі на день упродовж кількох днів.

Зелений виноград

Це народний засіб для епіляції вважається найбільш безпечним, а тому його з певними застереженнями можна використовувати для видалення волосся на чутливих ділянках шкіри (наприклад, в зоні бікіні та на обличчі). Змащуйте соком незрілого винограду шкіру в проблемних місцях щодня і незабаром волосся зникне.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Видалення волосся в домашніх умовах: вибираємо найкращий спосіб.

Як повідомляв портал Знай.ua, Епіляція і депіляція: який метод краще застосовувати.

Також Знай.ua писав, Вросле волосся: чому вростає волосся і як з цим боротися.