Художниця Давида Сал з Лос-Анджелеса влаштувала зухвалий перформанс – вона вийшла в магазин за продуктами повністю голою, прикривши інтимні місця звичайними медичними масками. Таким чином дівчина вирішила висловити свій протест проти правил карантину. Фото своєї прогулянки художниця виклала в Facebook, додавши, що люди даремно сліпо дотримуються правил ізоляції. На її думку, пандемія коронавіруса – це обман, який використовується для підриву свободи людей. "Я не буду сліпо цього дотримуватися", – заявила вона.

Давида Сал, фото - Facebook
Давида Сал, фото - Facebook

Також Давида Сал повідомила, що буде встановлювати свої правила, і не збирається ні в кого питати дозволу бути самою собою. Дівчина розкритикувала правило, згідно з яким всі повинні носити маски при поході в магазин, ще й при цьому дотримуватися двометрову дистанцію. Варто відзначити, що це не перший подібний перформанс художниці, однак реакція користувачів на останню її витівку була особливо бурхливою. Багато людей розкритикували Сал і залишили багато невтішних коментарів на її адресу, хоча знайшлися й ті, хто підтримав її акцію протесту.

Давида Сал, фото - Facebook
Давида Сал, фото - Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.