У Києві правоохоронці затримали "організатора" міжрегіональної групи, яка займалась нелегальним переправленням іноземців до країн ЄС. А коштувала така "послуга" зловмисників 5 тисяч американських доларів з клієнта.

Про це йдеться на сайті Служби безпеки України.

За даними слідства, для переміщення нелегалів через державний кордон фігуранти використовували обхідні шляхи поза встановленими пунктами пропуску, а гроші за переправу іноземці передавали через посередника у Києві.

Затримання в столиці

"Під час спецоперації співробітники СБУ затримали на території Рахівського району Закарпаття чотирьох учасників групи при спробі незаконного переправлення декількох іноземців за кордон. Одночасно у Києві правоохоронці "взяли" організатора і посередника під час передачі обумовленої суми грошей за переправлення групи", - йдеться в повідомлені.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Наразі ж вирішується питання щодо повідомлення фігурантам про підозру щодо організації незаконного переправлення людей через державний кордон України вчиненого за попередньою змовою групою осіб та з корисливих мотивів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше під Тернополем у пенсіонерки вкрали всі заощадження.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Дніпрі банкір вкрала клієнтів і пішла в загул.

Також Знай.ua писав, що В Запоріжжі схопили збоченця, ласого на маленьких дівчаток - нахабна пика і бридкі фото в телефоні