У суботу, 30 травня, в Україні очікується дощова і вітряна погода, місцями можливі грози. На заході стане трохи холодніше.

Сильний вітер очікується в західних, східних областях, а також на півдні.

Найтепліше буде на Харківщині, Луганщині та Донеччині. Там стовпчики термометра підніметься до +19 +21 градуса, передають синоптики Укргідрометцентру.

"Завтра циклон на ім'я Isolde сяде нам на голову і сидітиме, як пізній гість, який ніяк не розуміє натяків зівання господарів", – написала відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

У Києві в суботу пройде дощ. Температура повітря в столиці не підніметься вище +16 +18 градусів.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Згідно з прогнозами Діденко, потепління прийде в Україну вже наступного тижня.

Вихідні, останні травневі вихідні, коли минулими роками Київ гудів від кондиціонерів, що гасили спеку, гулянок,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 29 mei 2020

Народний прогноз погоди України

30 травня відзначається день преподобного Ісаакія Далматського, апостола Андроніка і святої Іунії. У давнину помітили, що погода влітку буде саме такою, якою вона була у цей день.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.