У Таїланді заарештували 24-річного Теерапат Клайя з Нонтхабурі, який примудрився поцупити у сусідів 126 пар ляпанець. Поліцейські зловили його після перегляду камер відеоспостереження біля порога його останньої жертви. Про це пише видання Metro.

Коли правоохоронці обшукали будинок передбачуваного зловмисника, вони виявили там велику колекцію взуття, з якої, як зізнався підозрюваний, він здійснював статевий акт. За словами обвинувачуваного, він кілька годин носив в'єтнамки, після чого їх цілував, обіймався з ними і займався непристойностями.

Колекція "взуттєвика" включає в себе десятки різних брендів, розмірів і кольорів взуття і всі пари добре виглядають, тому що затриманий "дуже добре дбав і доглядав за ними".

Клайю пред'явили звинувачення в крадіжці взуття та порушенні комендантської години в рамках пандемії коронавірусу в Таїланді, оскільки злочини він скоював вночі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До речі, торік чоловіка вже заарештовували за крадіжку ляпанець.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вінницький "режисер" порно з маленькою донькою ридає в суді: пустять у в'язниці "по колу".

Як повідомляв портал Знай.uа, розгулюють Львовом два збоченці, світять "причандалами" та тікають.

Також портал Знай.uа писав, що в Запоріжжі школярки зняли на відео чоловіка, що робить "це" з деревом.