Мисливець Анатолій Захаренко, якого підозрюють у вбивстві сімох чоловіків в Житомирській області, сам вклав в руки загиблих рушниці, щоб показати, що вони йому нібито погрожували.

Про це в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" увечері в п'ятницю, 29 травня, заявив заступник глави МВС Антон Геращенко. За його словами, слідство вважає сумнівною версію, що Захаренку погрожували всі вісім гостей, оскільки троє з них були застрелені сплячими.

"Судячи зі свідчень свідка і даних попереднього слідства, вже після смерті гостей підозрюваний вклав їм в руки мисливську зброю, з якої вони приїхали, щоб показати, що йому нібито була загроза", – підкреслив Геращенко.

Він висловив сумнів у тому, що колись вдасться з'ясувати справжню причину конфлікту.

"Разом з Захаренком залишалося двоє людей, які пили з ним спиртні напої. І першими він убив саме їх двох. Потім, ймовірно, коли його очі були засліплені кров'ю, він вирішив, що необхідно добити і їхніх друзів. Побоюючись, що друзі, прокинувшись, можуть скоїти по відношенню до нього насильницькі дії. І він почав вбивати всіх інших. Дивом останньому свідку вдалося врятуватися", – розповів Геращенко.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, сімох чоловіків, яких напередодні застрелили на Житомирщині, поховали в Києві.

Як повідомляв портал Знай.ua,на Житомирщині чоловік з мисливської рушниці розстріляв 7 людей

Також Знай.ua писав, масовий розстріл киян під Житомиром обростає подробицями