Чоловік має десять разів подумати, перш ніж вести дівчину під вінець. Про це заявив чоловік з Київщини газеті "ЯСНО".

Так, чоловік вирішив поділиться своєю карантинною історією. Також він вирішив залишитися інкогніто, бо йому соромно ділиться своїми інтимними подробицями.

Конфлікт, pxhere

"Я не знав, що моя жінка така гарпія! Вона заробляє більше за мене і постійно це вибиває у очі. Я вже терпіти не можу. У неї бізнес, а я – лише вантажник. Тому вона може собі дозволити мене усіляко принижувати і використовує не більше, ніж секс-машину. Краще вже б купила собі вібратор", - поділився він.

Також за його словами, дружина може принизити його, навіть в присутності друзів, а в період карантину й зовсім перетворилася на домашнього тирана.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Тамара приготувала обід і покликала мене. Але борщ був гарячим і я випадково перекинув тарілку. Як вона кричала, я просто передати не можу! "Ти тупий, як підошва на тапочках, ти з діри головою на підлогу випав! У тебе руки не з того місця ростуть!" – верещала вона на всю квартиру. Потім взяла качалку і почала щосили мене гамселити нею по голові, по руках, по ребрах. Після цього змусила стати на коліна, просити від неї вибачення і злизувати із підлоги борщ. "Будеш лизати, поки плитка не блищатиме!" – наказала вона. І це все у дітей на очах! Такої ганьби я не переживав ще ніколи!" - зізнався він.

Сварка, pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що до 97% людей використовують фантазії для швидкого розігріву під час прелюдії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", читачам розкрили 5 фраз, які видадуть ненадійного партнера.

Також "Знай.ua" писав, що читачам розкрили 5 секретів ідеальних відносин.