В соціальних мережах поширюється рецепт на основі алое, якому приписується чудодійна сила. У одній з версій історії, які можна зустріти в мережі, жінка запевняє, що змогла лише за допомогою цього засобу вилікуватися від смертельної хвороби на етапі, коли від неї відмовилася офіційна медицина. Знай.ua в жодному разі не рекомендує користуватися цим рецептом у випадку загрози життю, але, проконсультувавшись з сімейним лікарем, можете розглянути цю харчову добавку.

"Пані Марія", авторка рецепту зілля, готувала його наступним чином: обірвала всі листи у двох 4-5 річних рослин, промила його, протерла марлею, зрізала шипи і пропустила через м’ясорубку .. Вийшло 2 л разом з м’якоттю. Дістала з 3 кг меду, 2 пляшки кагору. Все це злила в чистий емальований тазик, добре розмішати. Вистачило на дві трилітрові банки. Щільно закрила, загорнула в чорні кофти і поставила в темне прохолодне місце.Через 10 днів хвора дістала одну банку, збовтала і, розлив по пляшках, стала пити по 1 ст. ложці три рази в день за годину до приймання їжі. Пляшки тримала в холодильнику, загорнувши їх в чорне.

Алое, фото Pexels
Алое, фото Pexels

Імовірно, уточнений рецептом з профілактичною метою може бути наступний:

алое – 350 г

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

меду – 600 г

вина – 350 г

"Кожні п’ять років я з того часу, як вилікувалася роблю таку настоянку для профілактики. Мені вже 78 років, але помирати не збираюсь. Збираю різні лікарські трави, п’ю чай з них, вранці роблю протягом 40 хвилин зарядку", - таке твердження приписують жінці, які вилікувалася від тяжкого недуга.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Як застосувати алое для краси і здоров'я.

Як повідомляв портал Знай.ua, Час алое: як використовувати рослину для краси і здоров'я.

Також Знай.ua писав, Як приготувати антисептик вдома: Прості рецепти, правила і поради.