Кохання править світом, а планети і зірки — коханням. Кожен знак Зодіаку має свій неповторний характер і особливості поведінки, які, як вважають астрологи, підкоряються впливу планет. І якщо це правда, то романтичний гороскоп на останній день весни підкаже вам, як краще вести себе в амурних справах, щоб не помилитися і не виставити себе дурнем. Знання гороскопу любові - маленький, але відчутний плюсик до вашої чарівності і вміння поводитися з протилежною статтю. Отже, поїхали.

Кохання, фото: прес-служба Нового каналу
Кохання, фото: прес-служба Нового каналу

Овен: Впертість, яку ви звикли проявляти як одну з найбільш виразних рис свого характеру, на цей раз не спрацює. Готовність бути поступливим і йти на компроміси не характерна для вас, однак може сильно допомогти вашим стосункам.

Телець: Хороший день для того, щоб мирно і без скандалів відпустити “мертві” стосунки. А от для початку нового зв'язку або рішучих дій у вже наявних, день не найсприятливіший. Уникнути сварки допоможе тимчасовий відхід у власні думки і справи.

Близнюки: Сьогодні ви відчуєте особливо теплий зв'язок з другою половинкою і близькість. Або, ви почнете помічати знаки взаємності у людини, до якої давно відчуваєте симпатію. Але не поспішайте, а переходьте на новий рівень контакту акуратно, щоб не злякати боязке щастя, яке накльовується.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

кохання
кохання

Рак: Вас може "накрити" ностальгія за давно втраченим коханням. Та й предмет того кохання, як на зло, буде з'являтися у соціальних мережах, то в снах, а може ви взагалі зустрінетеся на вулиці. Ніхто не знає, до чого це призведе, але…

Лев: Уникнути нудьги у відносинах можна, якщо відвідати якесь несподіване місце. Запросіть пасію на прогулянку куди-небудь на природу чи в музей з дивацтвами. Але не переборщіть з екстравагантністю, а то від вас втечуть.

Діва: День принесе багато ніжності і світла між вами і предметом вашої любові. Чим більше піклування ви виявите, тим більшою вдячністю і чуттєвістю відповість вам інше серце.

Терези: Можливі сильні ревнощі, причому як з вашого боку, так і від партнера. Тому варто обмежити спілкування з протилежною статтю і повністю присвятити день один одному.

Скорпіон: Якщо вас запрошує на побачення людина, з якою ви навіть уявити собі не могли (начальник, таємничий сусід, кращий друг або незнайомець у транспорті…) — погоджуйтеся! Буде яскраво.

Стрілець: Сьогодні для вас головне – знайти компроміс з вашим коханою людиною. Навіть самі різні люди можуть ужитися, якщо дуже цього захочуть, і якщо у вас в цей день прийти до консенсусу не вийде – значить, хтось з вас недостатньо пристрасно бажав цього. Сумно, але факт.

Козеріг:Доведеться сьогодні стиснути зуби і дозволити творити вашій коханій людині все, що душенька забажає. Інакше не уникнути вам стогонів про те, що обмежують її свободу, а значить, зовсім її тут не люблять. Що ж, залишається сподіватися, що наданою свободою вона зловживати не буде…

Водолій: Сьогодні все не варто приймати занадто близько до серця. Навпаки, намагайтеся не звертати уваги на деталі вашого спілкування з коханою людиною – нехай вас хвилюють лише загальні моменти і аспекти. Зайві деталі лише перешкодять вам отримувати задоволення від спілкування.

Риби: Здається, що всі ваші слова, сльози і прохання марні. Істерики і сварки теж не допомагають. Вас не чують, не розуміють – навіть і не намагаються! Знаєте, шепіт завжди чути краще, ніж крик. Якщо вчитель переходить на шепіт – клас замовкає. А вам треба домовитися не з класом – всього з однією людиною. Спробуйте сказати про свої бажання тихо.