На планету Земля насувається літній сезон. А для українських дачників і городників стартує період вельми напруженої роботи. На щастя, наприкінці травня країну накрило опадами, що сприятливо позначиться на рості різних культур. Головне — щоб град не побив!!! Спеціально для наших читачів ми відшукали корисний лайфхак. На цей раз ми навчимося удобрювати цибулю нашатирем.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу " Дневник дачника и огородника".

Цибуля-порей, фото з вільних джерел
Цибуля-порей, фото з вільних джерел

"Удобрюємо цибулю...нашатирем. Помітили, що у цибулі зблідли і набули жовтуватого відтінку пір'ячка? Це вона сигналить вам, що голодує через брак азоту. Допоможіть їй, подкормивши розчином нашатирного спирту. Розведіть в 10-літровому відрі води 3ст. ложки нашатирю і ввечері пролийте грядки з цибулькою (під корінець). Такий ядерний розчин не тільки підгодує, але і відлякає цибульну муху.", - пишуть автори публікації.

Також варто нагадати нашим читачам, що найпростіший спосіб виростити троянду в домашніх умовах це розмноження живцями. Однак, ці квіти досить невибагливі і тому слід чітко дотримуватися певних правил, щоб розмноження було успішним. Троянди добре приживаються, коли їх вирощують в буряках, який допомагає уникнути всихання або загнивання черешка. Троянди в буряках добре приживаються і ростуть набагато швидше.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, простий рецепт вівсянки сподобається навіть найприскіпливішим ненависникам такого сніданку.

Як повідомляв Знай.uа чому кішки панічно бояться огірків? Не мучте вусатих, ви про це навіть не здогадувалися.

Знай.uа писав, м'ясо без соусу — гроші на вітер, швидкий рецепт найніжнішого сирного "топінгу" вдосконалить ваш пікнічок.