Гороскоп на перший день червня. Понеділок, та ще і перший день літа обіцяють бути продуктивними і зарядити вас чудовим настроєм.

Овен
У перший літній день на вас може звалитися багато турбот. Вирішуйте все не кваплячись і вдумливо. Вечір проведіть вдома в колі сім'ї.

Літо в Україні, скріншот: YouTube
Літо в Україні, скріншот: YouTube


Телець
Ваша блискуча інтуїція зробить вас майже екстрасенсом. Саме вона допоможе своєчасно виявити недоброзичливця серед дружньо налаштованих колег, сусідів і т. д, і триматися від нього подалі.


Близнюки
Конфліктний день. Вам захочеться сваритися з будь-якого приводу, і стримати цей імпульс буде сложо. Поэтотму сведтие спілкування з близькими, і особливо вразливими, до мінімуму. Намагайтеся не допускати негатив навіть в думках.


Рак
Потягне поговорити по душах, і співрозмовник попадеться приємний. Але пам'ятайте, що не всі люди однаково доброзичливо налаштовані і намагайтеся не давати про себе зайвої інформації. Вечір присвятіть творчості.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще


Лев
Сімейним представникам знака протипоказано у цей день з'ясовувати стосунки. Візьміть собі на озброєння холодний розрахунок і витримайте паузу в гострих ситуаціях.


Діва

Сьогодні доведеться вийти з зони комфорту. Власне, вам і зусиль докладати не доведеться — затишний кокон ілюзій сам виштовхне вас назовні. Щоб не обпектися про реальність, відверніться на фільми або цікаві книги.


Терези
День для більшості представників знаку буде сповнений бадьорої енергії і сили, спрямованої в позитивне русло. Його бажано присвятити благодійності, відпочинку, виконання прохань інших людей.

Піщані пляжі, скріншот: YouTube
Піщані пляжі, скріншот: YouTube


Скорпіон
Понеділок принесе успіх у професійних справах, а от особистий фронт дуже вразливий. З'ясовувати стосунки протипоказано — краще сконцентруйтеся на роботі. Пропонуйте свої ідеї, проявляйте ініціативу і начальство неодмінно виділить вас серед інших.


Стрілець
Не забувайте хоч трохи слідкувати за мовою, щоб не сказати зайвого. Наприклад, такого, що зачепить когось за живе, або того, що видасть ваш секрет.


Козеріг
Зберігайте гнучкість і не чиніть опір змінам. У тих, хто буде ретельно опиратися новому, можуть виникнути суттєві ускладнення як в психологічному, так і в фізіологічному плані.


Водолій
Водоліям сьогодні може бути властива легка емоційна нестабільність. Якщо на вас наваляться різкі перепади настрою – не лякайтесь. На вас так діє понеділок.


Риби
Рибам варто більше часу приділити спілкуванню – неквапливому, цікавого і не обов'язково корисного. Не виключені приємні знайомства, в тому числі і романтичні. Амурні справи сьогодні будуть протікати спокійно і без ексцесів.