Минулої доби, 31 травня, збройні формування Російської Федерації 3 рази порушили режим припинення вогню та обстріляли позиції українських військових з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Прес штаб ООС опублікував зведення станом на 07:00 01 червня 2020 року.

В ООС зазначають, що українські підрозділи діяли адекватно обстановці і вживали необхідних заходів щодо придушення вогневих засобів противника.

Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube
Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube

По даних ООС у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог у ранковий час неподалік Новотроїцького застосував по опорних пунктах українських військових ручні та станкові протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети. Біля Водяного російські найманці вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" на підступах до Оріхового противник випустив у бік українських оборонних укріплень дві міни калібру 82 мм.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube
Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube

"Для здійснення заходів із відсічі та стримування збройної агресії наші воїни вправно задіяли чергові вогневі засоби і змусили ворога припинити свою злочинну активність. За даними розвідки, 31 травня українські оборонці знищили одного та поранили двох окупантів. Втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів не було. Від початку поточної доби російські збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" поблизу Гнутового відкривали вогонь з гранатометів різних систем. У відповідь наші військовослужбовці рішуче застосували чергові вогневі засоби та припинили ворожі провокації." ООС

У прес штабі ООС зазначають, що за поточну добу, 1 червня, втрат серед українських захисників немає. Ситуація в районі проведення операції надійно контролюється Об’єднаними силами.

Зведення станом на 07:00 01 червня 2020 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Минулої доби збройні формування...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zondag 31 mei 2020

Зведення на 1.06.20, скріншот: ООС / Facebook
Зведення на 1.06.20, скріншот: ООС / Facebook

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські танкісти показали всю свою міць на військових навчаннях, вражаючі кадри з полігону. Українські танкісти провели навчальні стрільби у районі ООС

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські військові на Донбасі збили ворожий безпілотник – шпигував на підступах до Мар’їнки, звіт ООС.

Також "Знай.ua" писав, на Донбасі бойовики випустили десятки снарядів по ЗСУ і отримали негайну реакцію - звіт ООС